Φρέσκο, καθαρό, τρεχούμενο νερό...

Επαγγελματικά φίλτρα

Επαγγελματικό φίλτρο αποσκλήρυνσης FR3000C

FC 3000 C
TEMPORARY HARDNESS

Διατηρώντας τη γεύση του καφέ αυτό το φίλτρο συμβάλλει στην μείωση της σκληρότητας του νερού με βασικό συστατικό την ρητίνη. Ο συνδυασμός με την κεφαλή bypass δίνει τη δυνατότητα μερικής αποσκλήρυνσης αφήνοντας ένα μέρος του νερού ροής.

Επαγγελματικό φίλτρο αποσκλήρυνσης FR3000A

FR 3000 A
SOFTENER RESIN

Διατηρώντας τη γεύση του καφέ αυτό το φίλτρο συμβάλλει στην ολική αφαίρεση της σκληρότητας του νερού με βασικό συστατικό την ρητίνη. Ο συνδυασμός με την κεφαλή bypass δίνει τη δυνατότητα μερικής αποσκλήρυνσης αφήνοντας ένα μέρος του νερού ροής.

Επαγγελματικό σετ φίλτρων ενεργού άνθρακα και ιζημάτων

Επαγγελματικό σετ φίλτρων ενεργού άνθρακα και ιζημάτων.

Κατάλληλο για οποιονδήποτε χώρο με παροχή ύδρευσης.

Το σύστημα αποτελείται Αποτελείται από 2 φίλτρα με 3 στάδια φίλτρανσης (φίλτρανση ιζημάτων , μικροφίλτρανση με ενεργό άνθρακα και ασήμι με απολυμαντικές ιδιότητες). Το πρώτο φίλτρο περιέχει ενεργό άνθρακα διατομής 5μm και παρακρατεί τα ιζήματα, την σκόνη, την σκουριά, την άμμο και γενικά τα στερεά σωματίδια από τη σύσταση του νερού. Το δεύτερο φίλτρο περιέχει ενεργό άνθρακα διατομής 0.3μm και παρακρατεί το χλώριο και τις οργανοαλκαλικές του ενώσεις, τα κολοειδή, τα κολοβακτηρίδια, και κάποιους επιβλαβείς μικροοργανισμούς από το νερό. Συμπληρωματικά το δεύτερο στάδιο περιέχει και ρινίσματα ασημιού το οποίο χάρη στις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες απολυμαίνει το νερό.

Μπορεί να συνδεθεί σε βρύση, κάνουλα, πιστόλι ή σύστημα ψύξης νερού

Φίλτρο αποσκλήρυνσης Antiscale βιδωτό Yellow

Επαγγελματικό φίλτρο αποσκλήρυνσης του νερού.

Χρησιμοποιείται η μέθοδος της ανταλλαγής ιόντων και ρητίνης. Είναι κατάλληλο για συσκευές που χρησιμοποιούν νερό όπως οι καφετιέρες, παγομηχανές και γενικά επαγγελματικές συσκευές στο χώρο HO.RE.CA.

Η μικρή διάσταση της κεφαλής του φίλτρου και η ευκολία στη συνδεσμολογία με σωληνάκια κάνει την εγκατάσταση και αντικατάσταση πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία.

Η απόδοση εξαρτάται από την ποιότητα του νερού που εισέρχεται στο φίλτρο. Η αντικατάσταση του φίλτρου προτείνεται να γίνεται με το πέρας των προβλεπόμενων λίτρων.

Βαρελάκι αποσκλήρυνσης Antiscale ZEUS 6lt

Σύστημα αποσκλήρυνσης με μακροπορόδες ασθενές κατιονική ρητίνη και ενεργό άνθρακα.

Η σειρά φίλτρων ZEUS είναι ένα μοναδικό και προηγμένο σύστημα φίλτρανσης το οποίο κάνει αποσκλήρυνση του νερού. Χρησιμοποιείται η μέθοδος της ανταλλαγής ιόντων και μικτής ρητίνης. Είναι κατάλληλο για συσκευές που χρησιμοποιούν νερό όπως οι καφετιέρες, παγομηχανές και γενικά επαγγελματικές συσκευές στο χώρο HO.RE.CA.

Μενού