Φρέσκο, καθαρό, τρεχούμενο νερό...

Πως δουλεύει

Τα στάδια του ΑQUABLU® concept είναι τρία (3):

1

Το νερό φιλτράρεται από ειδικό σύστημα επεξεργασίας νερού έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει εύγευστο ποιοτικό νερό.

Το σύστημα αποτελείται από 2 φίλτρα με 3  στάδια φίλτρανσης (φίλτρανση ιζημάτων,  μικροφίλτρανση με ενεργό άνθρακα και ασήμι με απολυμαντικές ιδιότητες).

Το πρώτο φίλτρο περιέχει ενεργό άνθρακα διατομής 5μm και παρακρατεί τα ιζήματα, την σκόνη, την σκουριά, την άμμο και γενικά τα στερεά σωματίδια από τη σύσταση του νερού. Κατάλληλο για κατανάλωση εως 24.000 λίτρα.

Το δεύτερο φίλτρο περιέχει ενεργό άνθρακα διατομής 0.3μm και παρακρατεί το χλώριο και τις οργανοαλκαλικές του ενώσεις, τα κολοειδή, τα κολοβακτηρίδια, και κάποιους επιβλαβείς μικροοργανισμούς από το νερό. Συμπληρωματικά το δεύτερο στάδιο περιέχει και ρινίσματα ασημιού το οποίο χάρη στις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες απολυμαίνει το νερό. Κατάλληλο για κατανάλωση εως 11.000 λίτρα.

Τεχνολογία φίλτρων POU ( point of use)
Τα φίλτρα AQUABLU είναι γρήγορης αλλαγής βάση του πρότυπου POU
Δεν έχουν ξεχωριστό περίβλημα -πλαστικό, αντικαθιστώνται πλήρως
Δεν υπάρχει επαφή με άλλα εξαρτήματα
Δεν περιέχει στάσιμο νερό
Κατάλληλο για οποιονδήποτε χώρο με παροχή ύδρευσης

2

Το νερό περνάει από τη διαδικασία ψύξης από υψηλής ποιότητας συστήματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε ποσότητα κρύου νερού ή κρύου ανθρακούχου νερού on demand.

3

Το φιλτραρισμένο, κρύο νερό σερβίρεται τέλεια σε ειδικά σχεδιασμένα, επαναγεμιζόμενα μπουκάλια τα οποία μπορούν να αναγράφουν το λογότυπο της επιλογής του πελάτη. επίσης οι φιάλες αναγράφουν όλη τη διαδικασία φίλτρανσης και τα στοιχεία πιστοποίησης του ΑQUABLU® concept.

Οι γυάλινες φιάλες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επαναχρησιμοποίηση και απλό καθαρισμό. Είναι αρκετά ανθεκτικές ώστε να αντέχουν στο καθημερινό πλύσιμο σε βιομηχανικά πλυντήρια πιάτων. Είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να είναι εύκολη η λαβή και να διευκολύνει το σερβίρισμα.
Με την αγορά ενός ολοκληρωμένου συστήματος επεξεργασίας και ψύξης νερού προσφέρονται δωρεάν 10 φιάλες.
Διατίθεται επίσης για μηνιαία μίσθωση των φίλτρων και των θερμοψυκτών νερού σε πολύ χαμηλή τιμή.
Αίτημα προσφοράς

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ

Μενού