Φρέσκο, καθαρό, τρεχούμενο νερό...

Επικαθήμενοι

Ψύκτης νερού FUTURA 20l κρύο-θερμ. δωματίου

Στον τομέα της ψύξης νερού, η σειρά Futura είναι μια αποκάλυψη σε ένα πακέτο υψηλών προδιαγραφών, εξαιρετικά συμπαγής κατασκευή, από ανοξείδωτο ατσάλι. Η σειρά Futura διανέμει νερό θερμοκρασίας δωματίου, κρύου ή ζεστού νερού, και ανθρακούχου νερού σαν επιλογή. Ιδανική λύση για γραφεία, επιχειρήσεις και με τις κομψές γραμμές του, συνδυάζετε ομαλά σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Το Futura είναι πολύ γρήγορο για εγκατάσταση. Το μοναδικό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ψύξης της Zerica δεν έχει δεξαμενή ή πλωτήρα, επομένως δεν έχει κανένα από τα ζητήματα συντήρησης που συνδέονται παραδοσιακά με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο σφραγισμένος θάλαμος ψύξης από ανοξείδωτο χάλυβα είναι συγκολλημένος μαζί με ασήμι, ένα υλικό γνωστό για τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Χρησιμοποιεί επίσης το αποκλειστικό σύστημα Silver Turbo Clean που δημιουργεί μια δίνη νερού στα εσωτερικά τοιχώματα κάθε φορά που διανέμεται νερό, αποτρέποντας έτσι τον σχηματισμό ‘’βιοφίλμ’’. Το Futura είναι η ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για άριστη ποιότητα, και σχεδίαση.

Σε απόσταση 106 cm από το έδαφος, η έξοδος νερού τοποθετείται σε ιδανικό μέσο ύψος. Αυτός ο ψύκτης μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί και σε τοίχωμα για να διευκολύνει τον καθαρισμό του δαπέδου. Ο χώρος διανομής ύψους 29 εκατοστών μπορεί να φιλοξενήσει γυάλινα μπουκάλια και καράφες.

Το αποκλειστικό σύστημα Sahara Clima της Zerica, το οποίο χρησιμοποιείται σε όλους αυτούς τους ψύκτες, τους επιτρέπει να λειτουργούν τέλεια ακόμη και με εξωτερικές θερμοκρασίες μέχρι 43oC. Η ιδανική επιλογή και για πιο ζεστά κλίματα.

Επαγγελματικό σύστημα ακαριαίας ψύξης νερού KEMONIA 140 έως 210l/h
με παραγωγή κρύου, δωματίου, ανθρακούχου

Ιδανικός για όσους απαιτούν συνεχή παροχή μεγάλου όγκου νερού, κατάλληλοι για μεγάλα μπαρ, εστιατόρια και αίθουσες εκδηλώσεων. Οι μεγάλοι ψύκτες της Zerica έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται απαιτητικές εργασίες και είναι σε θέση να λειτουργούν υπό εξαιρετικά υψηλές συνθήκες πίεσης.

Η Zerica δίνει πάντα την μέγιστη προσοχή στην υγιεινή. Για το λόγο αυτό, όλα τα συστήματα κατασκευάζονται με προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματα. Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το νερό είναι κατασκευασμένα από υλικά ειδικά πιστοποιημένα ως κατάλληλα για επαφή με τα τρόφιμα. Απαραίτητη εγγύηση για όσους ασχολούνται με την παροχή ποτών.

Οι σπείρες ψύξης και οι γραμμές τροφοδοσίας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν για τον απόλυτο καθαρισμό και τη μέγιστη υγιεινή.

Όλοι οι ψύκτες της γκάμας Refresh C χρησιμοποιούν το Sahara Clima, μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Zerica, που επιτρέπει στις μονάδες να λειτουργούν τέλεια ακόμα και σε ζεστά κλίματα και περιβάλλοντα με εξωτερικές θερμοκρασίες μέχρι 43oC.

Αυτοί οι ψύκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλα κτίρια ως μονάδες ψύξης και διαλογής για πολλαπλούς διανεμητές τοποθετημένους σε διαφορετικές θέσεις.

Ψύκτης νερού REFRESH κρύο-θερμ. δωματίου

Ιδανικό για σχολεία, δημόσιους χώρους, κοινοτικά κέντρα, γραφεία, αεροδρόμια και οπουδήποτε απαιτεί παροχή πόσιμου νερού χωρίς την ανάγκη συνεχούς παροχής ποτηριών.

Υπάρχει μια επιλογή από δύο διαφορετικά συστήματα ψύξης: το HPDC®, ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Zerica με αξεπέραστη απόδοση ή το Silver Turbo Clean με θάλαμο ψύξης δοκιμασμένο για πιέσεις έως 100 bar και συγκολλημένα μαζί με ασήμι, ένα υλικό που αποδεικνύεται ότι αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων. Όλα τα μοντέλα Refresh P διαθέτουν ανθεκτικό ντουλάπι από ανοξείδωτο ατσάλι και ευρύχωρο διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα σύστημα φιλτραρίσματος.
Το μοντέλο 240 με τεχνολογία HPDC® είναι το γρηγορότερο πιο δροσερό στον κόσμο. Αναπτύσσει ισχύ ψύξης 450 kcal / ώρα και ψύχει νερό σε 3 λεπτά, χρησιμοποιώντας λιγότερο από 7 Wh.
Το κατοχυρωμένο σύστημα HPDC® χρησιμοποιεί αντιβακτηριακό χαλκό, ένα υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την καταπολέμηση του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της θανατηφόρας Legionella
Το σύστημα Sahara Clima που χρησιμοποιείται στα μοντέλα Refresh P 240 HPDC® και 260 έχει σχεδιαστεί ειδικά από τη Zerica για να επιτρέπει στις μονάδες να λειτουργούν τέλεια ακόμη και με εξωτερικές θερμοκρασίες έως 43 C.
Η ιδανική λύση για τα πιο καυτά κλίματα ή για μεγάλες περιοχές που δεν διαθέτουν κλιματισμό.
Μια επιτοίχια λύση εγγυάται τη μέγιστη ευκολία καθαρισμού ακόμα και κάτω από το ψυγείο και επιτρέπει την επιλογή του εργονομικά ιδανικού ύψους, για παράδειγμα σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς ή για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.
Με την στιβαρή δομή του, αυτό το σιντριβάνι τροφοδοτεί περίπου 33 λίτρα κρύου νερού ανά ώρα.

Μενού