Φρέσκο, καθαρό, τρεχούμενο νερό...

Επαγγελματικοί

Επαγγελματικό σύστημα ακαριαίας ψύξης νερού SIKELIA άνω πάγκου 210l/h
με παραγωγή κρύου, δωματίου, ανθρακούχου

Ένας πολύτιμος σύμμαχος για την επιχείρησή σας: κορυφαίες λύσεις με υψηλή απόδοση, χειριστήρια αφής και τεχνολογία IoT τελευταίας γενιάς.
Η εξυπηρέτηση είναι πάντα αποτελεσματική.
Ο ψύκτης Sikelia διανέμει έως και 210 λίτρα νερού συνεχώς.
Τεχνολογία ψύξης Direct Chill από ανοξείδωτο ατσάλι με πάγο 12L
Ένας προηγμένος μικροεπεξεργαστής εγγυάται συνεχή διανομή ακόμη και με κυμαινόμενη πίεση νερού
Το επαγγελματικό σύστημα ανθρακούχου ανοξείδωτου εγγυάται τη διανομή ανθρακούχου νερού χωρίς διακοπή.

Διπλή διανομή

-Δύο ανεξάρτητες γραμμές για ταυτόχρονη διανομή κρύου και ανθρακούχου νερού ή κρύου και περιβάλλοντος.

Το διπλό πηνίο μειώνει κατά το ήμισυ τους χρόνους διανομής για να επιτρέψει μια πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση.
Έλεγχος μερίδας
Αυτόματη ρύθμιση για διανομή γυαλιών ή κανατών με ταχύτερη και εξατομικευμένη υπηρεσία.
Χειριστήρια αφής και ενσωματωμένο tablet
Η μόνη γκάμα με ευρεία οθόνη αφής 10 ιντσών και την αποκλειστική εφαρμογή Zerica.
Οι παράμετροι χρήσης και οι παρεμβάσεις συντήρησης μπορούν να εμφανιστούν εύκολα χάρη στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και μέσω τριών διαφορετικών επιπέδων πρόσβασης που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.
Συμπαγής και εξοικονόμηση χώρου
Άφθονο διάκενο (34 cm) στην περιοχή διανομής για καντίνες, κανάτες ή καραφάκια για ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση.
Νέο ρυθμιζόμενο μαγνητικό πλέγμα που πρέπει να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ύψος για να γεμίσει τα γυαλιά χωρίς πιτσίλισμα.
Άφθονος δίσκος στάγδην.
Ανοξείδωτο ατσάλι διαμέρισμα αξεσουάρ
Για να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε αξεσουάρ ακόμη και με μεγάλες διαστάσεις (5kg Co2 κύλινδρο + σύστημα φιλτραρίσματος) και να εξοικονομήσετε χώρο στο εστιατόριό σας.
Βολικό και εργονομικό
Η περιοχή διανομής ύψους 34 cm επιτρέπει την πλήρωση εύκολα κανάτων ή καραφιών για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

100% Σχεδιασμός και υλικά κατασκευασμένα στην Ιταλία.
– Σύγχρονο και λειτουργικό σύστημα
Στιβαρό γαλβανισμένο χαλύβδινο ανθεκτικό σε γρατσουνιές
– Επαγγελματικό ανθρακούχο ανοξείδωτο χάλυβα
Σύστημα τηλεμετρίας IoT Auxilia από τη Zerica

Το Sikelia Touch διαθέτει σύστημα τηλεμετρίας τελευταίας γενιάς.
Η Auxilia επιτρέπει όχι μόνο την παρακολούθηση των παραμέτρων χρήσης της μονάδας και των συναγερμών του συστήματος, αλλά και τη διαχείριση απομακρυσμένων τυχόν διαγνωστικών και συντηρητικών εργασιών.
Το κόστος βοήθειας και συντήρησης και οι χρόνοι μειώνονται κατά το ήμισυ. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα, για όλους.
Διαχείριση και ρύθμιση συντήρησης με ένα μόνο κλικ
Τα δεδομένα χρήσης εμφανίζονται μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone χάρη σε μια ειδική διαδικτυακή πύλη.
Τα στοιχεία μενού και οι παράμετροι χρήσης μπορούν να αναλυθούν εύκολα από τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
Πάντα συνδεδεμένος, ακόμα πιο έξυπνος.
Ρύθμιση τρόπου εξοικονόμησης ενέργειας για καλύτερη διαχείριση κατανάλωσης.
Σύστημα πληρωμών χωρίς επαφή για smartphone και tablet μέσω ενσωματωμένου chip NFC.

Επαγγελματικό σύστημα ακαριαίας ψύξης νερού KEMONIA 140 έως 210l/h
με παραγωγή κρύου, δωματίου, ανθρακούχου

Ιδανικοί σε όσους απαιτούν συνεχή παροχή μεγάλου όγκου νερού, κατάλληλοι για μεγάλα μπαρ, εστιατόρια και αίθουσες εκδηλώσεων. Οι μεγάλοι ψύκτες της Zerica έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται απαιτητικές εργασίες και είναι σε θέση να λειτουργούν υπό εξαιρετικά υψηλές συνθήκες πίεσης.

Η Zerica δίνει πάντα την μέγιστη προσοχή στην υγιεινή. Για το λόγο αυτό, όλα τα συστήματα κατασκευάζονται με προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματα. Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το νερό είναι κατασκευασμένα από υλικά ειδικά πιστοποιημένα ως κατάλληλα για επαφή με τα τρόφιμα. Απαραίτητη εγγύηση για όσους ασχολούνται με την παροχή ποτών.

Οι σπείρες ψύξης και οι γραμμές τροφοδοσίας είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν για τον απόλυτο καθαρισμό και τη μέγιστη υγιεινή.

Όλοι οι ψύκτες της γκάμας Refresh C χρησιμοποιούν το Sahara Clima, μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Zerica, που επιτρέπει στις μονάδες να λειτουργούν τέλεια ακόμα και σε ζεστά κλίματα και περιβάλλοντα με εξωτερικές θερμοκρασίες μέχρι 43oC.

Αυτοί οι ψύκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλα κτίρια ως μονάδες ψύξης και διαλογής για πολλαπλούς διανεμητές τοποθετημένους σε διαφορετικές θέσεις.

Επαγγελματικό σύστημα ακαριαίας ψύξης νερού BAR άνω/κάτω πάγκου 140l/h
με παραγωγή κρύου, δωματίου, ανθρακούχου

Αυτή η σειρά ψυκτών μπορούν να τοποθετηθούν τόσο κάτω από τον νεροχύτη όσο και στον πάγκο, καλύπτοντας έτσι την οποιαδήποτε ανάγκη σας. Οι συνδέσεις για τις βρύσες παρέχονται και στις δύο πλευρές έτσι ώστε, ανά πάσα στιγμή, ο ψύκτης να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά μήκος ή και σε βάθος για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Έχει επίσης έναν κάδο πάγου από ανοξείδωτο χάλυβα. Όλα τα μέρη που περιέχει, συμπεριλαμβανομένου του ψυκτικού πηνίου και του συστήματος ανθρακικού μετάλλου (που βρίσκονται στα μοντέλα G20 και G100) μπορούν να αφαιρεθούν για ευκολότερη συντήρηση και καθαρισμό.

Προσφέρει στάνταρ επανακυκλοφορία νερού έτσι ώστε η στήλη διανομής να μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι και 5 μέτρα μακριά, σε περίπτωση διαφοράς ύψους και σε απόσταση 10 μέτρων εάν η επιφάνεια είναι οριζόντια. Το στιβαρό πλαίσιο και ο πρακτικός επαγγελματικός δίσκος απόσταξης από ανοξείδωτο ατσάλι παρέχονται επίσης ως στάνταρ.

Το Sahara Clima, είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα της Zerica που επιτρέπει σε αυτό τον ψύκτη να λειτουργεί τέλεια ακόμη και σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας μέχρι 43 ° C.

Όλες οι συνήθεις εργασίες συντήρησης είναι απλές και μπορούν να πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του χρήστη χωρίς διακοπές της υπηρεσίας.

Τα μοντέλα των C20 και G20 διαφέρουν όσον αφορά την ποσότητα κρύου νερού και νερού θερμοκρασίας περιβάλλοντος που μπορούν να διανέμουν. Τα μοντέλα της σειράς G διανέμουν την ίδια ποσότητα κρύου νερού με τα αντίστοιχα της σειράς C με το πρόσθετο όμως πλεονέκτημα ότι διαθέτουν ένα επαγγελματικό σύστημα ανθρακικού μετάλλου για την παραγωγή του ανθρακούχου νερού. Σχεδιασμένοι για να επιτρέπουν μακρά και συνεχή διανομή ανθρακούχου νερού ανεξάρτητα από το μέγεθος του θαλάμου ανάμιξης διοξειδίου του άνθρακα.

Ψύκτης νερού YOU 80 κάτω πάγκου 25l/h
με παραγωγή κρύου, δωματίου

Ιδιαίτερα μικρός ψύκτης υψηλής απόδοσης.

Ξεκινώντας από μόλις 19,5 εκατοστά πλάτος, το U80 εξακολουθεί να είναι o πιο μικρότερος ψύκτης στην αγορά. Οι επιδόσεις τους καθιστούν αυτούς τούς ψύκτες ιδανικούς για το σπίτι και για μικρά γραφεία. Το μέγεθός τους σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Η εγκατάσταση είναι απλή χάρη στις γρήγορες συνδέσεις που δεν χρειάζονται εργαλεία. Κανένα μοντέλο δεν απαιτεί προκαταρκτική πλήρωση της δεξαμενής ή μεταγενέστερους ελέγχους επιπέδου. Επιπλέον, το ειδικό σφραγισμένο κύκλωμα ψύξης ανοξείδωτου χάλυβα απομακρύνει την ανάγκη περιοδικής και δαπανηρής απολύμανσης.

Διαθέτει θάλαμο ψύξης κατοχυρωμένο από την Zerica, ο οποίος χρησιμοποιεί το αποκλειστικό σύστημα Silver Turbo Clean, και δημιουργεί μια δίνη νερού στα εσωτερικά τοιχώματα κάθε φορά που διανέμεται νερό, αποτρέποντας έτσι τον σχηματισμό ‘’βιοφίλμ’’. Επιπλέον, ο σφραγισμένος θάλαμος ψύξης από ανοξείδωτο χάλυβα συγκολλάται μαζί με άργυρο, ένα υλικό γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες.

Το σύνολο του συστήματος είναι κατασκευασμένο σε ένα σχέδιο που εστιάζετε στην παροχή ενός πολύ αξιόπιστου ψύκτη. Για το λόγο αυτό τα εξαρτήματα έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να εγγυηθούν τη μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή. Ο εξατμιστής είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, χωρίς πλαστικά μέρη. Η φροντίδα που λαμβάνεται με το σύνολο του σχεδιασμού αντικατοπτρίζεται επίσης στην αθόρυβη λειτουργία του συστήματος σε οποιοδήποτε στάδιο λειτουργίας, καθιστώντας αυτούς τους ψύκτες ιδιαίτερα κατάλληλους για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε οικιακό περιβάλλον.

Ψύκτης νερού YOU 260 κάτω πάγκου 50l/h
με παραγωγή κρύου, δωματίου

Ξεχωρίζει πραγματικά για τον ρυθμό απόδοσης όταν πρόκειται για τη διανομή κρύου και περιβάλλοντος νερού και ιδιαίτερα για την ασυναγώνιστη ταχύτητα ψύξης του U260 HPDC.
Χάρη στο σύστημα ψύξης HPDC που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Zerica, αυτό το μοντέλο είναι το πρώτο στον κόσμο: το ταχύτερο σύστημα ψύξης στην αγορά, που διαρκεί μόλις 3 λεπτά για να κρυώσει το νερό εξόδου σε αντίθεση με τα 20-40 λεπτά που απαιτούνται από τα συμβατικά συστήματα. Το HPDC® είναι ένα σύστημα ψύξης κατασκευασμένο από αντιβακτηριακό χαλκό, ένα μέταλλο που η Zerica είναι περήφανη που ήταν η πρώτη που εισήγαγε το 1990. Τα χαρακτηριστικά της το καθιστούν ανεκτίμητο για την υγιεινή, διότι καταπολεμά τον πολλαπλασιασμό όλων των βακτηρίων, ιδιαίτερα τη θανατηφόρα Legionella.
Το μοντέλο U260 HPDC® ξεχωρίζει για την ισχύ ψύξης του, παράγοντας καλό 380 kcal / h με κατανάλωση ισχύος κάτω των 7 Wh.

Ψύκτης νερού YOU MAX κάτω πάγκου 40l/h
με παραγωγή κρύου, δωματίου, ανθρακούχου

Ο ψύκτης YOU MAX χρησιμοποιεί τεχνολογία Silver Turbo Clean, ένα αποκλειστικό σύστημα υπό πίεση που αποτρέπει το σχηματισμό βιοφίλμ στα εσωτερικά τοιχώματα του θαλάμου ψύξης δημιουργώντας μια δίνη κάθε φορά που διανέμεται νερό. Με το Silver Turbo Clean, η υγιεινή είναι πρωταρχικός στόχος. Για το λόγο αυτό, ο σφραγισμένος θάλαμος ψύξης από ανοξείδωτο χάλυβα συγκολλάται μαζί με ασήμι, ένα υλικό γνωστό για τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες.

Επαγγελματικό σύστημα ακαριαίας ψύξης νερού RISTO κάτω πάγκου 507l/h
με παραγωγή κρύου, δωματίου, ανθρακούχου

Το Risto είναι το απόλυτο σύστημα ψύξης νερού! Έχει σχεδιαστεί για βαριά χρήση και είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σημεία παροχής νερού, ακόμη και σε αρτοποιεία, ώστε να διασφαλίζει ότι διατηρούνται οι βέλτιστες συνθήκες για την παραγωγή των προϊόντων.

Υψηλή απόδοση με υψηλή παραγωγικότητα σχεδιασμένη με τον πιο απλό και πρακτικό τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί.
Δεξαμενή πάγου, πηνίο ψύξης και θάλαμος ενανθράκωσης όλα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Παρέχοντας απλά απαράμιλλα πρότυπα υγιεινής και φρεσκάδας.
Ανώτερη απόδοση και φρεσκάδα με εξαιρετικά υψηλά πρότυπα υγιεινής: Σε ένα χρόνο, το Risto εξοπλισμένο με κιτ φιλτραρίσματος διανέμει έως και 11.000 κατά μέσο όρο μπουκάλια νερού 1 λίτρου.

Ένα ευέλικτο και ευέλικτο σύστημα διατίθεται επίσης με φίλτρο ενισχυμένου μαγνησίου για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Σκληρή εργασία και εξοικονόμηση χώρου, είναι ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.
Δροσιστικό νερό σε κάθε επίπεδο
Το Link System τοποθετεί το Risto στην καρδιά ολόκληρου του συστήματος διανομής νερού.

Διαμορφώστε τις παραμέτρους που σας ταιριάζουν και απολαύστε αναζωογονητικό νερό σε όλους τους διαφορετικούς ορόφους του χώρου εργασίας σας.
Είναι το τέλειο σύστημα, ακόμα κι από απόσταση. Λειτουργεί καλά με διαφορικό ύψους έως 6 μέτρων και οριζόντια απόσταση έως και 20 μέτρων…κι αν αλλάξουν οι απαιτήσεις, το Risto θα προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Έξυπνη ηλεκτρονική βρύση KOLUMNA

Η SMART βρύση

Οθόνη αφής και διαδραστική τεχνολογία IoT Auxilia της Zerica.

Άπειρες λύσεις για την επιχείρησή σας

Χειριστήριο αφής και ενσωματωμένο tablet

Οθόνη αφής 5 ’’ με ειδική εφαρμογή Zerica. Οι παράμετροι χρήσης και οι παρεμβάσεις συντήρησης μπορούν να εμφανιστούν εύκολα χάρη στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και μέσω τριών διαφορετικών επιπέδων πρόσβασης που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

Έλεγχος μερίδας

Έλεγχος μερίδας για ρύθμιση της ποσότητας νερού που θα διανεμηθεί σε ποτήρια ή κανάτες.

Ένας προηγμένος μικροεπεξεργαστής εγγυάται συνεχή διανομή ακόμη και με κυμαινόμενη πίεση νερού

Χωρίς επιλογή γεώτρησης

Δεν απαιτείται λειτουργία στερέωσης στην επιφάνεια εργασίας χάρη στους συνδέσμους στο πίσω μέρος και στη βάση πλεξιγκλάς.

Το Kolumna είναι έτοιμο για χρήση!

Συμπαγής και εξοικονόμηση χώρου

Μόνο 34 cm πλάτος με μικρό ίχνος.

Άφθονο διάκενο στην περιοχή διανομής για καντίνες, κανάτες ή καφετέριες.

Μέγιστη πρακτικότητα

Ελαφρύ και συμπαγές.

Γαλβανισμένο ατσάλινο ντουλάπι ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Νέο ρυθμιζόμενο μαγνητικό πλέγμα που πρέπει να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ύψος για να γεμίσει τα γυαλιά χωρίς πιτσίλισμα.

Σύστημα τηλεμετρίας IoT Auxilia από τη ZERICA

Το Kolumna Touch διαθέτει σύστημα τηλεμετρίας τελευταίας γενιάς.

Η Auxilia επιτρέπει όχι μόνο την παρακολούθηση των παραμέτρων χρήσης της μονάδας και των συναγερμών του συστήματος, αλλά και τη διαχείριση απομακρυσμένων τυχόν διαγνωστικών και συντηρητικών εργασιών. Το κόστος βοήθειας και συντήρησης και οι χρόνοι μειώνονται κατά το ήμισυ.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα, για όλους.

Διαχείριση και ρύθμιση συντήρησης με ένα μόνο κλικ

Τα δεδομένα χρήσης εμφανίζονται μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone χάρη σε μια ειδική διαδικτυακή πύλη.

Τα στοιχεία μενού και οι παράμετροι χρήσης μπορούν να αναλυθούν εύκολα από τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Πάντα συνδεδεμένος, ακόμα πιο έξυπνος.

Ρύθμιση τρόπου εξοικονόμησης ενέργειας για καλύτερη διαχείριση κατανάλωσης.

Σύστημα πληρωμών χωρίς επαφή για smartphone και tablet μέσω ενσωματωμένου chip NFC.

Μεταφορτώσεις εξατομικευμένων βίντεο.

Μενού